Datum / Tid


Plats

Högskolecentrums lokaler i Garvaren, Stationsgatan, Ljungby

Pris

Kostnadsfritt och som vanligt startar vi med kaffe och en macka. Föreläsningen startar ca kl. 7.45.

Anmäl dig via e-post till frukost@cil.se eller ring 0372-78 00 10 senast måndagen den 14 oktober kl 12.00.

Äg din scen – om effektiv kommunikation Ljungby

Hur kan du få en tydligare och effektivare kommunikation med din omgivning? Kom och låt dig inspireras av Sanja Streuli som delar med sig av sina erfarenheter kring kommunikation, att ta plats och äga sin scen. En scen vi alla dagligen äntrar när vi interagerar med andra människor.

Med avstamp i teaterns och filmens värld ger Sanja dig konkreta och effektiva verktyg för att du ska bli bättre på att kommunicera, ta plats och äga din dagliga scen. Kommunikationsverktyg som kan ge dig bättre samarbeten, starkare relationer, tydligare ledarskap och ett bemötande i världsklass.

Vi kommer särskilt att titta på den ordlösa kommunikationen, dvs den som handlar om kroppsspråk, röst och tonalitet och som vi oftast har väldigt liten eller ingen träning alls i. Signalerar du samma sak som du säger eller blir du ofta missförstådd? Lyssnar man på dig eller har du en ton som gör att folk stänger av? Och hur i hela friden ändrar man på det i så fall? Sanja visar hur du tänder din mentala spotlight, tar plats och når dina mål med effektiv kommunikation.

Välkommen till ett seminarium med hög energi, smittande entusiasm och många skratt!

Om inspiratören Sanja Streuli: Efter ett helt liv på scenen, som sångerska, skådespelare och konferencier, och ett halvt liv på Helsingborgs Dagblad, startade Sanja eget och arbetar idag med alla sina hjärteämnen: sång, kommunikation, ledarskap och förändring. Hon kombinerar sånguppdrag med uppdrag som föreläsare, coach och moderator. Bland Sanjas kunder finns Trygghetsrådet, Båstad kommun, Lunds universitetsledning och Åstorps kommun.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget. Välkommen!

Mötesplatsen för inspiration och nätverkande!

Frukostmötet arrangeras av Handelskammaren, CIL, Idé- och resurscentrum, Ljungby Business Arena och Ljungby Kommun.

0