Datum / Tid


Plats

Paddy's, Kalendegatan 7, Malmö, Sweden

Almebaren med Gunnar Strömmer (M)

Politikerveckan i Almedalen är som bäst när samtalen är både rappa och resonerande. Med Almebaren vill vi ta det bästa från Almedalen till Malmö. Tanken är att skapa ett avspänt forum för aktuella samhällsfrågor i Malmö, Öresundsregionen och Sydsverige. Här finns utrymme för spontanitet och du kan själv ställa frågor till politikerna. Välkommen till en unik möjlighet för intressanta möten och samtal!

Kvällens gäst Gunnar Strömmer, Moderaterna
Gunnar Strömmer är sedan den 12 oktober 2017 moderaternas partisekreterare. Den politiska karriären började tidigt i moderaternas ungdomsförbund där han fram till 2001 hade olika ordförande uppdrag. Därefter blev det en karriär inom juridik vid bland annat Washingtonbaserade Institute for Justice. Gunnar är även grundare av Centrum för rättvisa, som är en ideell stiftelse vars ändamål är att få genomslag för de fri- och rättigheter som skyddas i Europakonventionen, grundlagen och vanlig lag.

Program
17:00 Dörrarna öppnas

17:15 Välkomstord från Katrin Säfström och Per Tryding

17.20 Gunnar Strömmer, partisekreterare Moderaterna

17.35 Utfrågning av Csaba Perlenberg, fristående kolumnist och debattansvarig på Kvällsposten

18.00 Frågor från publiken

18.30 Mingel och häng i baren

Tid: Torsdag 26/4, 17.00 –  ca 19.00
Plats: Paddy’s pub och restaurang, Kalendegatan 7, Malmö
Pris: Som inträdesbiljett till evenemanget ska du ha laddat ner Kvällspostens app till mobilen. Appen hittar du antingen på Itunes eller Google Play

0