Datum / Tid


Plats

PwC, Anna Lindhs Plats, Malmö, Sverige

Att utveckla ledarskap för en komplex värld

Vilka kompetenser behöver ledare utveckla för att kunna navigera och leda i en allt mer oförutsägbar värld? EFL Executive Education bjuder tillsammans med Handelskammaren, PwC och Sparbanken Skåne in till en eftermiddag med fokus på framtidens ledarskap, mingel, nätverkande och utdelningen av Nästa skånska-stjärna-stipendiet.

Insikten om omvärldens ökande komplexitet är knappast ny. Däremot är det inte lika tydligt vilka konsekvenser det har för ledarskap.

Under denna eftermiddag möter du managementexperten Stein Kleppestø, lärare och forskare vid Ekonomihögskolan i Lund, som ger sin bild av det komplexa ledarskapet. Stein kommer bland annat att prata om hur vi bör skifta fokus från kunskap och färdigheter till förhållningssätt, samt från den individuella ledarens utveckling till organisationen eller teamet – och vilka konsekvenser det får för hur vi utvecklar ledarskapet.

Vi kommer bland annat att utforska viktiga frågor såsom: Vilka kompetenser behöver våra ledare utveckla för att kunna möta de utmaningar som ligger framför oss? Vilka former kan och bör kompetensutveckling ha?

Varmt välkommen till en eftermiddag fylld av nya insikter, inspiration, mingel, nätverkande och när vinnaren av årets stipendium till managementprogrammet Leading Impact – Executive Management & Leadership Program avslöjas.


Stein Kleppestø är managementexpert, forskare och lärare vid Ekonomihögskolan i Lund, samt EFL:s styrelseordförande. Stein har bl.a. varit drivande i utvecklingen av EFL:s impact-pedagogik och det pedagogiska upplägget för Leading Impact – Executive Management & Leadership Program.

0