Datum / Tid


Plats

Hotell Scandic Kalmar Väst, Kalmar

Pris

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Handelskammarens nätverk The New Boss.

Att vara medlem i The New Boss kostar 3 995 kr/år och person. Är ni fler deltagare? Kostnaden är då 2 000 kr/person för person nr 2 och därutöver.

Anmälan är bindande. Lunch ingår.

Sista anmälningsdag är den 30 oktober.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar därför alla med luftvägsinfektion att avstå från fysisk/direkt kontakt för att inte smitta andra deltagare. Om du har symtom, även lindriga sådana, hör av dig till oss. Tack för visad hänsyn!

Kalmar: Att vara ledare i ökad komplexitet och oförutsägbarhet

Välkommen till första lunchmötet med vårt nya nätverk The New Boss!

I en ny och mer osäker värld, en så kallad VUCA-värld, ställs det nya krav på ledarskapet. Det som fungerade bra förr fungerar kanske inte i det nya. Som ledare behöver du stå för riktning, stabilitet och inspiration samtidigt som du ska ha tillit till dig själv i den nya terrängen.

Det handlar också om att behöva se saker på nytt sätt, se upp med några vanliga tankefällor och ställa nya frågor för att navigera i en mer oförutsägbar framtid.

Vi avrundar med att diskutera vilken skillnad olika typer av ledarskap kan göra för att lyckas framöver.

Föreläsare och facilitator är Bengt Kallenberg som är en erfaren ledarskaps- och grupputvecklare, coach och konsult. Han har ett speciellt fokus på självledarskapet och har under åren hjälpt många organisationer och team att bli mer samspelta och välfungerande.

0