Datum / Tid


Plats

Mindpark Meeting - kontor & konferens i Helsingborg, Bredgatan, Helsingborg, Sverige

Pris

Kostnadsfritt för medlemsföretag i Handelskammaren.
195 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 19 januari.
Lokal i Helsingborg meddelas senare.

Vi inleder med kaffe och fralla!

Bli en vinnare på Google – Helsingborg

Lyft ditt företag till nästa nivå!

Förståelsen för den digitala köpresan är grunden för effektiv digital marknadsföring. För att lyckas med den krävs både tid och kunskap. Seminariet riktar sig till dig som vill förstå kundens köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler. Vi vet hur tjänster och tekniker kan utnyttjas och du får en insikt om hur du kan arbeta effektivare med din digitala marknadsföring.

  • Svenskarna och Internet
  • Digital sökstrategi – Ställ rätt frågor
  • Mobilen först!
  • Samspelet mellan SEO och SEM
  • Ranking, trafik & sökresultaten – Sökmotoroptimeringens grunder
  • Google Ads – arbeta smart och betala mindre

Oskar Alm arbetar som föreläsare och utbildare på Brath AB. Med över 14 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

Brath AB grundades år 2012 av Magnus Bråth och har 30 anställda med kontor både i Örnsköldsvik och Stockholm. Magnus är en av världens främsta sökmotoroptimeringsspecialister och arbetar numera främst med strategi och ledning. Företaget har genom åren fått en rad utmärkelser som till exempel gasellpriset och årets normbrytare. Brath AB har också uppmärksammats världen över på grund av sina sex timmars arbetsdag.

Varmt välkommen!

0