Datum / Tid


Plats

IKEA-vägen 1, Älmhult

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.
Vid övriga event utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Sista anmälningsdag är den 2 oktober.

Vi avslutar med den populära köttbullemiddagen på IKEA Hotell!

BusinessForum Varumärke tillsammans med IKEA

New Business & Innovation

Den 4 oktober är det dags för årets upplaga av BusinessForum Varumärke!
Vi träffas hos IKEA i Älmhult och under eftermiddagen får du möjlighet att ta del av det senaste och hetaste inom varumärkesområdet. Vi kommer att lyssna till Per Krokstäde, IKEA of Sweden, Mats Urde, Lunds universitet samt Karolina Wallin-Brorsson, ProToSell.

”Innovation för att tackla de stora utmaningarna”
IKEA arbetar med att göra sina produkter billigare så att fler människor, oavsett var de bor eller vilka möjligheter de har, kan få råd att köpa dem. IKEA har också som mål att arbeta klimatpositivt. Detta är den övergripande innovationsagendan för IKEA som Per Krokstäde, chef för New Business Projects på IKEA of Sweden, kommer att prata om.

”När organisationens namn blir det viktigaste varumärket: Corporate branding”
– Vad är det för skillnad mellan ett produktvarumärke och ett varumärke för en organisation? Faktum är att vi både inom akademin och praktiken alltför länge och alltför ofta sätter likhetstecken mellan varumärken för produkter och organisationer. Mats kommer tala om och ge exempel på hur organisationsvarumärken – corporate brands – kan finna och utveckla sina unika identiteter och positioner för konkurrenskraft. Mats Urde är docent i varumärkesstrategi på Lunds universitet.

”Så får du fart på försäljningen OCH bygger varumärke”
Vilket existensberättigande har säljaren i dagens värld, där vi enkelt googlar oss till kunskap och jämför produkter och priser med ett knapptryck?
Karolina Wallin Brorsson, försäljnings- och marknadsexpert, guidar dig kring vilka karaktärsdrag framtidens säljare behöver för att vinna kundens förtroende, och vad säljarens ansvar i att bygga varumärke är.

Vi samlas i lokalen Tillsammans som ligger i samma fastighet som IKEA Hotell (separat ingång strax till höger)!

Varmt välkommen till en eftermiddag där varumärket står i fokus!

0