Datum / Tid


Plats

Hbg Works, Drottninggatan, Helsingborg, Sverige

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid avanmälan, senare än fyra dagar innan arrangemanget, utgår full avgift.

Sista anmälningsdag är den 12 november.

Vi inleder med gemensam lunch från kl12.00-12:30!

Data är vår tids olja!

Lätt att säga men vad innebär det?

Hur har dagens superföretag  byggt sina affärsmodeller med data som grund?  Och varför har traditionella företag svårt att lyckas med det samma?

I en rolig och intressant föreläsning kommer du som åhörare utmanas i frågor kring data och företags framgångar eller brister kring dessa. Masterdata management, informationsarkitektur, big data, data science, artificiell intelligens, BI och analys, data monetization… kärt barn har många namn. Vi reder ut begreppen men framför allt går vi igenom VARFÖR det är viktigt, hur gör man, samt hur det, när det görs rätt, bidrar till lönsam tillväxt och nya affärsmöjligheter.

Dagens föreläsare kommer från företaget Consid.

Adnan Krso är en senior digital ledare som med sin breda erfarenhet kan se helheten i varje projekt från affärsstrategi, organisationsutveckling samt tillväxt till sälj, marknad och service strategier/taktiker, allt kombinerat med den digitala teknikens möjligheter. Adnan har en bred kompetens och mångårig praktisk erfarenhet inom företagsledning, digital management samt affärsutveckling med fokus på att driva affärsstrategier med hjälp av data. Sprider gärna kunskap genom att föreläsa, utbilda samt genom mänskliga möten .

Jimmy Mogrip är en senior data scientist och management expert när det kommer till att driva datadrivna organisationer samt skapa värde av data. I sina tidigare roller har Jimmy arbetat både som senior analytiker, data scientist, data manager samt är expert inom Machine learning och Artificiell intelligens. Förutom alla häftiga ord är Jimmy en av de få som kan brygga över både teknik, matematik och affär, människa.

Ta gärna med dina kollegor! Vi inleder med lunch.

Välkommen!

0