Datum / Tid


Plats

Handelskammarens lokaler på våning 2 i Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som är med i Trade Network eller för medlemmar hos Sweden-China Trade Council.

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar.
895 kr/pers för icke-medlemmar.
Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

I samband med registreringen 9.00-9.20 serveras kaffe/te och fralla.

Sista anmälningsdag är den 28 februari.

Handelskammarens lokaler ligger i Malmö Börshus vilket är beläget precis mittemot Centralstationen. Detta är smidigt utifall du kommer med tåg eller buss till Malmö i samband med seminariet.

OBS. Efter seminariet finns möjlighet till en kostnadsfri konsultation på 15 minuter. Mejla i så fall info@sctc.se och anmäl ditt intresse med rubrikraden “Digital marknadsföring – Malmö”.

 

Digital Marknadsföring i Kina – Hur når du rätt målgrupp?

Det digitala landskapet i Kina ser helt annorlunda ut för B2B än på andra marknader. Pandemin har dessutom förändrat mycket och inom B2B i Kina har den digitala omställningen gått mycket fort de sista åren. Detta ställer nu helt nya krav på kunskaper kring rätt marknadsföringskanaler för kommunikation med potentiella kinesiska kunder.

Säljprocessen har blivit mer digital och möjligheterna att hitta nya kunder i Kina via digitala plattformar har ökat. Detta göra att vikten av att synas och kontrollera hur man presenterar sitt företag samt sina produkter & tjänster också ökat och samtidigt blivit svårare. Detta då allt digitalt behöver göras i Kina för Kina.

Vill du veta mer om Kinas nya digitala landskap och möjligheterna för ditt företag att öka er synlighet? Under detta seminarium ger våra föreläsare från NBH en översikt av det digitala landskapet i Kina och hur man som företag kan arbeta med digitala kanaler för att skapa affärsmöjligheter. Vi får även möta ett företag som berättar om sina erfarenheter och hur man gått till väga för ökad synlighet.

Under seminariet belyser vi bland annat:

 • WeChat
  Hur kan företag få tusentals relevanta följare från sin egen industri?
 • Hemsida
  Hur gör ni företagets hemsida snabb och synlig för er kinesiska målgrupp?
 • Baidu SEM
  Hur kan man som företag skapa affärsmöjligheter via Kinas största sökmotor?
 • Industriartiklar (PR)
  Hur kan man få dussintals kinesiska media inom sin industri att skriva om sitt företag?

Föreläsare:
Jonathan Kullman, grundare och vd på NBH. Jonathan har arbetat de senaste 8 åren med Kina, varav sex år baserad i Shanghai. Han har stor erfarenhet av att hjälpa företag med hur man ska använda sig av digitala kanaler för att utveckla sin närvaro och affär i Kina.

Richard Hårdänge, CCO på NBH. Richard har gedigen erfarenhet med sina över 10 års erfarenhet, både kommersiell och kulturell, av att arbeta mot Kina. Richard är flytande i kinesiska samt har bott fem år i Dalian i Nordöstra Kina.

NBH är Nordens ledande digitala byrå som stödjer bolag med web, social media, kampanjer och lead-generation i Kina.

OBS. Efter seminariet finns möjlighet till en kostnadsfri konsultation på 15 minuter. Mejla i så fall info@sctc.se och anmäl ditt intresse med rubrikraden “Digital marknadsföring – Malmö”.

Seminariet sker i samarbete med Sweden-China Trade Council.

Tipsa gärna intresserade kollegor, inbjudan gäller alla på företaget.

Varmt välkommen,

 

0