Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som arbetar på ett av Handelskammarens medlemsföretag. Här hittar du våra medlemmar.

Besöket kommer att sändas via Skype. Dagen innan eller samma dag får du en anslutningslänk. Observera att vi har ett begränsat antal platser till den digitala sändningen.

Sista anmälningsdag är den 23 juni 8.00.

Digitalt företagsbesök Saabs ubåtstillverkning med Helena Lönegård

Handelskammarens medlemmar bjuds in till ett unikt digitalt företagsbesök där vi får besöka Saabs egen ubåtstillverkning vid Kockums i Karlskrona. Här tillverkas den nya generationens ubåtar av Blekingeklass (A26) men man utför även uppgraderingar av befintliga ubåtar samt underhåll och nybyggnation av ytstridsfartyg. Under 2020 levererade man bl.a. två ubåtar av Gotland-klass som blivit uppgraderade med nya system. Samma system som kommer att användas i nästa generations ubåtar, A26.

Vi kommer att få lyssna till Helena Lönegård, produktionschef på Kockums och tillika platschef för Saab i Karlskrona, som berättar om satsningarna och om framtiden i Karlskrona. Du som deltagare kommer även kunna ställa frågor direkt till Helena.

Varmt välkommen med din anmälan,

0