Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, våning 7, Malmö

Pris

1 695 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
2 545 kr/pers för icke-medlemmar.
Boken ”Din skugga är din styrka” ingår i deltagaravgiften!

Registrering och lättare frukost kl 09:30. Lunch ingår!

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 13 oktober.

Din skugga är din styrka

De flesta ledarträningar brukar handla om att plocka fram sina egna och teamets bästa sidor. I denna workshop lär du dig hur du ska nyttja hela ditt jag för att leda dig själv och andra bättre.

Tänk om egenskaper som du har trott bara varit negativa, i själva verket kan vara positiva och mycket användbara i rätt sammanhang. Under den här workshopen får du möjligheter att förstå de sidor av dig själv som du tror att du inte får vara eller är livrädd för att bli anklagade för att vara. Men som du nog innerst inne också vet att du är. Kanske är det dags att återupptäcka dina gömda och glömda delar?

Ja, vad kan du personligen tjäna på att bli mer vän med din skuggsida?

Med större medvetenhet om våra inre dolda resurser kan vi befria oss från invanda föreställningar om hur en bra ledare ska vara. Som ledare blir vi bättre på att anpassa oss till förändringar, vara mindre självcentrerade och ha större fokus på uppgiften och det resultat som ska åstadkommas. Ju tuffare tider, desto viktigare att som chef och ledare också förstå sina rädslor, sina mörka och ljusa sidor.

Troligen är detta inte som något annat evenemang du har varit på. Och troligen kommer ni ta med er insikter för resten av livet.

På ett pedagogiskt, humoristiskt och hoppingivande sätt fångar Ann Askenberger in de dolda beteendena i ett verktyg hon kallar ”honey-ghost-trap®”.

Varmt välkommen!


Ann Askenberger är grundare av AnnLeda AB. I över 25 år har hon coachat chefer i organisationer och inom näringslivet. Hennes arbete om skuggan blev startskottet för en innovativ metod honey-ghost-trap®. Ann har skrivit boken ”Din skugga är din styrka” som kom ut 2023. Boken ingår i deltagaravgiften!

0