Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för Handelskammarens medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 21 maj.

Vi inleder med gemensam lunch!

Dra nytta av Sveriges deltagande i Världsutställningen Expo 2020 i Dubai

2020 är det dags för den stora Världsutställningen i Dubai. Sverige kommer att vara ett av länderna som deltar och ditt företag har också möjlighet att vara med! Här får du ett unikt tillfälle att få information om vilka affärsmöjligheter som finns för dig som företag på Expo 2020 specifikt och i Dubai och Mellanöstern generellt.

Syftet med det svenska deltagandet är att stärka Sveriges attraktionskraft i utlandet, främja Sverige som kunskapsnation samt stärka näringslivets konkurrenskraft och kreativitet.

Lyssna till Felix Nyström från Utrikesdepartementets Expo 2020-kommitté som berättar om det svenska deltagandet, regeringens satsning och hur man som företag kan vara delaktig. Därefter kommer Ross Hopwood från Make Trade att dela med sig av sina erfarenheter kring att göra affärer i Gulfområdet.

Utställningen äger rum mellan den 20 oktober 2020 – 10 april 2021 och har temat ”Connecting Minds, Creating the Future”. Arrangörerna räknar med att 190 länder kommer att delta och att Expon kommer att få 25 miljoner besökare.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget.
Varmt välkommen!

0