Datum / Tid


Plats

Dynapac Compaction Equipment AB, Industrivägen, Karlskrona, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och enbart öppet för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 23 september.

OBS: Utebliven närvaro utan avanmälan vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Företagsbesök: Dynapac Compaction Equipment – vägvältar till världen

I Karlskrona har man tillverkat vägvältar under lång tid men med olika ägare genom åren. I slutet av 2017 blev det klart att franska Fayat Group förvärvade Dynapac Compaction Equipment från Atlas Copco. Fayat Group är en global koncern, ägd av familjen Fayat, med inriktning på utrustning till byggkonstruktionssektorn. När förvärvet blev klart innebar det även att Dynapacs vägvältar fick nya färger från gula till röda, vita och grå.

I Karlskrona arbetar 300 anställda och merparten av vägvältarna går på export. Koncernen tillverkar även vägvältar i andra länder såsom Brasilien och Indien.

Under vårt företagsbesök kommer vi att få lyssna till Catharina Kindberg, vice President Business Unit Compaction, som blev ny VD för Karlskrona enheten i början av 2019. Hon kommer att berätta mer om företagets historia, Fayat koncernen och de framtida satsningarna i Karlskrona.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget.

Varmt välkommen!

0