Datum / Tid


Plats

Epiroc Construction Tools, Dragonvägen 2, Kalmar

Pris

Handelskammarens företagsbesök är kostnadsfria och exklusiva för dig som arbetar på ett av handelskammarens 2 500 medlemsföretag. Här hittar du våra medlemmar.

Sista anmälningsdag är den 13 februari.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Företagsbesök: Epiroc Construction Tools –maskiner som bygger Sverige

På Epiroc Construction Tools i Kalmar tillverkas världsledande produkter som riggmonterade hydraulhammare och kompaktorer till byggindustrin och även handhållna borrmaskiner till gruvindustrin. Utrustning som används i allt från små byggprojekt till stora infrastrukturprojekt världen över. Finns det betong och sten som behöver rivas eller delas så används Epiroc:s hydraulhammare och kompaktorerna kommer väl till användning för kompaktering av underlaget vid byggen av vägar och byggnader.

I Kalmar arbetar idag 160 personer i fabriken och merparten av produkterna går på export. Här har man tillverkat utrustning för bygg- och gruvindustrin under lång tid men med olika ägare genom åren. Sommaren 2018 delade Atlas Copco, dåvarande ägarna bolaget, och det blev således Epiroc.

Under vårt företagsbesök får vi en rundvandring i produktionen och vi får även lyssna till Niclas Hejdenberg, vd, som berättar om företagets historia och mål framåt.

Missa inte detta spännande företagsbesök. Handelskammarens företagsbesök är exklusiva för dig som arbetar på ett av handelskammarens 2 500 medlemsföretag.

Tipsa gärna dina kollegor, inbjudan gäller alla på företaget.

Varmt välkommen,

0