Datum / Tid


Plats

Hetch, Redaregatan, Helsingborg, Sverige

Pris

Kostnadsfritt.
Efter serveras lunch till självkostnadspris.
Du väljer mellan räksallad eller vegetarisk sallad.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är 16 maj.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr. 

Observera att om du kommer med bil parkera på Helsingborg C och promenera över Varvsbron.

Etablerat möter nytt – Energibranschen

En av våra hetaste branscher just nu är energibranschen. Elbrist och mycket höga priser på energi är ett faktum i Sydsverige. Samtidigt behöver vi producera mer el eftersom vi ska ställa om till klimatsmarta samhällen och lämna fossilberoendet bakom oss.

Till vår businesslunch har vi har bjudit in två representanter från branschen – Anders Östlund vd på Öresundskraft och Eric Witt vd på det nystartade bolaget Fenix Solar.

  • Hur ser de på framtiden?
  • Vilka är utmaningarna/möjligheterna?

Öresundskraft bildades för över 160 år sen och är nordvästskåningarnas största leverantör av energi. Idag jobbar bolaget tillsammans med sina kunder och partners hårt för att bekämpa klimatförändringar och skapa förutsättningar för en hållbar framtid.

Fenix Solar startades för två år sen på Hetch. Målet är att skapa ett bekymmersfritt solcellsägande för privatpersoner och företag. Genom avancerad dataanalys håller de koll på hur din anläggning presterar vid varje givet tillfälle vilket gör det enklare för ägaren av solcellerna att hålla koll.

Ta tillfället att lära känna två spännande bolag i Helsingborg, äta god lunch och nätverka. De tidigare träffarna har varit fullsatta så vill du säkra en plats – anmäl dig redan idag!

Väl mött hos Etablerat möter Nytt!

”Etablerat möter Nytt  – en businesslunch” är en ny mötesplats där etablerade och nya bolag möts för att utbyta erfarenheter, vidga sina nätverk och skapa nya affärsrelationer. Etablerat möter Nytt är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren och NyföretagarCentrum Skåne Nordväst.

0