Datum / Tid


Plats

Sandberg Development AB, Jägershillgatan 15, Malmö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och enbart öppet för medlemsföretag i Handelskammaren.
Här hittar du våra medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 15 maj.

Företagsbesök hos Sandberg Development AB

60 år av skånsk innovationskraft

Följ med till ett familjeägt investeringsbolag som satsar på innovationsdrivna skånska bolag med global potential och som bland annat äger Aimpoint, GRANULDISK och är majoritetsägare i det börsnoterade forskningsbolaget Camurus. Utöver dessa bolag har de även investerat i annat det innovativa vattenteknikbolaget Orbital Systems, kameraövervakningsbolaget ISEC, vattenreningsbolaget SWATAB och knoppat av Rescue Intellitech som utvecklar tvättmaskiner för rökdykarutrustning från GRANULDISK.

Sandberg Development har sedan många år basen på Jägersro där de under flera år genomfört en rad investeringar bland annat i nya lokaler för GRANULDISK, utökat och renoverat Aimpoints anläggning, förvärvat Scancoins lokaler och i slutet av förra året invigt en restaurang för medarbetare med plats för 250 personer.

Välkommen att lyssna på ägare Per Sandberg och koncernchef Martin Jonsson som berättar om Sandberg Developments utveckling och expansion. Medverkar gör även representanter från Aimpoint, GRANULDISK, Camurus, Rescue Intellitech och SWATAB.

Vi avslutar företagsbesöket med rundvandring i produktionsanläggningarna.

Varmt välkomna!

0