Datum / Tid


Plats

Xylem Water Solutions AB, Stålvägen, Emmaboda, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och enbart öppet för medlemmar i Handelskammaren

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas. Utebliven frånvaro utan anmälan debiteras med 300 kr. Begränsat antal platser, först till kvarn! Sista anmälningsdag 27 april.

OBS: Besöket äger rum i Xylems besökscentrum Lindås.

Företagsbesök Xylem

Välkommen till Xylem och deras nya besökscenter som ligger intill produktionsenheten. Det 400 m2 stora besökscentret rymmer en utställningslokal, konferensutrymme och kontor. Varje år besöker uppskattningsvis 1500 personer från hela världen fabriken och med det nya centrat finns möjlighet att ta emot ännu fler och erbjuda en förstklassig upplevelse.

Xylem (NYSE: XYL) är en ledande global leverantör av vattenteknologi. En grundläggande del av deras arbete är att utveckla nya tekniker som kan komma att förbättra vårt sätt att använda, förvara och återanvända vatten. I mer än 150 länder har de en stark och långvarig relation med kunder som vet att Xylem står för en dynamisk kombination av ledande produktvarumärken och expertkunskaper om applikationer med stöd av deras historia som innovatörer.

Vid deras produktionsanläggning i Emmaboda som grundades 1901 arbetar idag cirka 1 100 medarbetare och årligen tillverkas cirka 150 000 pumpar och omrörare. Xylem Water Solutions Sweden AB marknadsför och säljer produkter för pumpning, rening och cirkulation av vatten.

Vi avslutar besöket med en rundvandring i fabriken.

Värdar för besöket är Ola Hammarström, t f Platschef och HR-chef samt Roger Sandström, Produktionschef.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Välkommen!

0