Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
995 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 2 april.

Vi inleder med gemensam lunch!

Förstå AI och affärsvärdet det kan ge dig

AI, Big Data, Data Science och Machine Learning är populära buzzwords som cirkulerar friskt idag. Men hur hör dessa egentligen ihop och vad används var? Välkommen till ett spännande seminarium om Artificiell Intelligens där vi inleder med att reda ut begreppen och de olika buzzwords som idag även används i vanlig dagspress.

Teknologi i sig själv är inte intressant, men värdet den kan ge. Hur bör man tänka när man utvärderar AI och vad kan det göra för organisationen när man har fokus på värdet den kan skapa?

På seminariet kommer vi på ett lättfattligt sätt gå igenom vad AI är. Vilka delar som är mest lämpade att börja med, och hur låg tröskeln kan vara. Vi kommer också att prata om de vanligaste fällorna. Vi får också en demonstration av ett exempel på Machine Learning tillsammans med en rad tips på exempel att ta med hem.

Föredragshållare är:
Fayz Zamzam, har studerat systemvetenskap och matematik och jobbar i vårt AI team i Enfo. Med ett intresse för data och värdet det kan skapa för företag hjälper han Enfos kunder att tillgodogöra sig de nya möjligheter AI ger.

Johan Rastenberger, Affärsområdeschef för AI och Avancerad Analys. Med mångårig erfarenhet inom beslutsstöd och utvecklingsprojekt leder Johan avdelningen för AI och Avancerad Analys med affärsutveckling för kunder i fokus.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget.

Välkommen!

0