Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som är medlem i Handelskammaren.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är 13 september.

Vi inleder med mingel och frukost!

Fredagssoffan med Carl Lundgren

Succén fortsätter! Vill du också börja fredagen med mingel, nya affärskontakter och komma en av Sydsveriges intressanta näringslivsprofiler nära? Då är Fredagssoffan något för dig!

Vår nästa gäst är Carl Lundgren, Brand Director, partner och en av grundarna till ESS Group. Carl har läst på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, pluggat i Japan men även arbetat med försäljning inom Medtech och finans innan han blev entreprenör. Men det är entreprenörskap och att driva eget som han brinner för!

Lyssna till ett samtal kring Carls tankar om bolaget, hur det startades, vilka utmaningar man stött på, hur de löste finansieringen och hur de bygger företagskulturen samt vilka framtidsplaner de har för ESS Group.

Mötet modereras av Handelskammarens Katarina Björnsdotter.

ESS Group är ingen hotellkedja utan en grupp med 8 unika koncepthotell och 15 konceptrestauranger som genomsyras av ESS Groups värderingar. För att nämna ett par av dem; Ystad Saltsjöbad, MJ`s, Villa Strandvägen och Falkenberg Strandbad i syd till Hotell Pigalle, Steam Hotel och det senaste tillskottet Fyri i Norge.

Välkommen!

0