Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som är medlem i Handelskammaren.

Sista anmälan är 27 mars kl 08:00!

 

Livesändning – Fredagssoffan med Johanna Persson

Vill du komma en av Sydsveriges intressanta näringslivsprofiler nära?
Då är Fredagssoffan något för dig!

Denna gång gästas Fredagssoffan av Johanna Persson. För två år sedan tog hon över som vd på Berendsen Textil Service, med huvudkontor i Malmö. Berendsen har i över 70 år arbetat med integration, mångfald och miljöarbete och jobbar hårt för att skapa hållbar tillväxt.

Johanna hade sin första vd-roll redan som 26-åring och har även haft ledande befattningar inom Duni i Sverige och Asien samt varit försäljning- och marknadschef på Nord-Lock Group. Johanna är ofta med på prestigefyllda listor. 2018 var hon en av finalisterna till ”Årets VD” och 2017 var hon med på listan över ”framtidens kvinnliga ledare”. Hon har tidigare gått Handelskammarens program för Unga Ledare och finns också på Handelskammarens 100-lista.

Låt dig inspireras av Johannas resa i vår Fredagssoffa!

Mötet modereras av Handelskammarens Katarina Björnsdotter.

Berendsen har idag 1400 anställda och en omsättning på 2,3 miljarder. Berendsen förvärvades 2017 av den franska koncernen Elis och är idag en internationell ledare inom lösningar för textilier, hygientillbehör och facility service och med verksamhet i 28 länder i Europa och Latinamerika.

0