Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som är medlem i Handelskammaren.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag 11 december kl. 08:00.

Online – Fredagssoffan med Mikael Blomqvist

Vill du också börja fredagen med att komma en av Sydsveriges intressanta näringslivsprofiler nära? Då är Fredagssoffan något för dig!

Denna gång gästas Fredagssoffan av Mikael Blomqvist. Entreprenörernas entreprenör, fritänkaren utan skolexamen, livsnjutaren som grundade Roxtec år 1990 hemma i sitt villagarage i Karlskrona. Mikael har startat och drivit ett antal tillväxtbolag och har ett stort intresse för teknik. Via sitt bolag Michano investerar han idag i olika tekniska företag och projekt runt om i världen. Det senaste företaget han investerat i är bioteknikbolaget Anocca.

2019 utsågs Mikael till hedersdoktor vid Blekings Tekniska Högskola (BTH) och samma år blev han även Årets Blekingeambassadör. Han är dessutom ordförande i E22 AB.

När han fick frågan om han minns någon bra affär – så svarade han att ”Varje affär är viktig. Det är de små framgångarna som skapar helheten”.

Låt dig inspireras av Karlskronas superentreprenör i vår Fredagssoffa!

Mötet modereras av Handelskammarens Katarina Björnsdotter.

Välkommen med din anmälan!

Roxtec förbättrar möjligheterna att täta öppningar för kablar och rör. Bolaget omsätter ca 2 miljarder SEK och ägs idag av Mellby Gård.

0