Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som är medlem i Handelskammaren.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Vi inleder med mingel och frukost!

Fullsatt – Fredagssoffan med Ray Mauritsson

Vill du också börja fredagen med mingel, nya affärskontakter och komma en av Sydsveriges intressanta näringslivsprofiler nära? Då är Fredagssoffan något för dig!

Höstens sista gäst i Fredagssoffan är Ray Mauritsson, vd och koncernchef på Axis Communications i Lund. Ray har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från Lunds universitet samt en Executive MBA från Ekonomihögskolan. Han började sin anställning inom Axis redan 1995 och tillträdde som vd 2003. Han är även styrelseledamot i HMS Industrial Networks, som är världsledande inom industriell kommunikation.

Lyssna till Rays resa på Axis! Vilka utmaningar har han och bolaget stött på? Hur är det att ha utländska ägare? Hur ställer han sig till att vi blir mer övervakade/filmade? Och vilka framtidsplaner har bolaget?

Mötet modereras av Handelskammarens Katarina Björnsdotter.

Axis Communications är marknadsledande inom nätverkskameror och har sitt huvudkontor i Lund. Idag har bolaget 3250 anställda över hela världen. 2015 köptes Axis av den japanska jätten Canon, som idag är majoritetsägare i bolaget.

Välkommen!

0