Datum / Tid


Plats

Hetch, Henckels torg 3, Helsingborg

Pris

Endast för medlemmar i The New Boss – Helsingborg.

Sista anmälningsdag  är den 7 december.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Katarina Björnsdotter för mer information.

From Boss to Coach

Vem vill att dina medarbetare ska prata om dig som bossen? Med hjälp av aktuell forskning delar vi med oss av de krav och förväntningar som generation Z ställer på oss som ledare. Vi pratar om förflyttningen från boss till coach och vilka beteenden du som ledare behöver träna på och använda dig av för att dina medarbetare ska känna motivation och engagemang. Vi avrundar med att diskutera hur jag kan utveckla mitt ledarskap utifrån dagens tema.

Föreläsare är nätverkets facilitator Cecilia Andersson Liwlig och hennes kollega Henrik NäsströmKryast i Sverige AB.

Henrik arbetar med att handleda och stötta lednings och arbetsgrupper parallellt med att han är ”busschaufför” i Kryast i Sverige med uppgiften att själv leda och utveckla. En av hans styrkor är att göra teori väldigt konkret och anpassad till verkligheten och har i sin roll som organisationsutvecklare hjälpt många grupper utvecklas.

Cecilia är organisationsutvecklare med mångårig erfarenhet inom ledarutveckling och hälsoutveckling på bland annat IKEA. Genom sitt starka fokus på såväl individ som grupp får hon människor att växa och ta stora kliv i sin utveckling.

Vi startar morgonen med frukost och mingel!

Varmt välkomna!

0