Datum / Tid


Pris

Anmälan sker till frukost@campusljungby.se eller ring 0372-78 00 10 senast den 17 maj kl 15.00.

Webbinaret sänds via Teams. Länk för inloggning kommer via mail under tisdag eftermiddag.

Frukostmöte Ljungby: Agenda 2030 – hållbarhet för alla företag

Stora som små företag världen över använder idag Agenda 2030 för att påbörja ett hållbarhetsarbete eller för att vidareutveckla sitt befintliga arbete. Med hjälp av de 17 målen med sina färgglada ikoner får företag inspiration för sitt arbete och hjälp med att berätta hur de är med och bidrar till en hållbar framtid för människa och planet.

Agendan kan även hjälpa ditt företag att kartlägga dina risker och möjligheter, identifiera nya produkter, tjänster, marknader och kunder, den hjälper till att bygga ditt varumärke och ökar effektiviseringar, din konkurrenskraft och inte minst framtidssäkrar din business.

Vi låter Anna Gilius, miljösamordnare på Länsstyrelsen Kronoberg, ge dig en överblick av vad hållbarhet och Agenda 2030 är och hur den kan användas i olika verksamheter. Hon visar även hur du enkelt kan börja arbeta med Agenda 2030 och antingen låta det bli början på ditt hållbarhetsarbete eller integrera det i ett befintligt.

Möt ett företag har koppling till dagens tema. Vi gästas av Hjortseryd
som kommer att berätta hur de jobbar med företagets hållbarhet och
vad de har gjort hittills.

Varmt välkommen med din anmälan och upptäck hur du kan utveckla hållbara affärer. Bjud gärna med dig dina kollegor, inbjudan gäller alla!

Direkt efter kl 9 och på samma länk kör vi Eftersnacket. Häng på och lyssna vad vi arrangörer vill berätta om!

Välkommen till mötesplatsen för inspiration och nätverkande!

Frukostmötet arrangeras av Handelskammaren, Campus Ljungby, Idé- och resurscentrum, Ljungby Business Arena och Ljungby Kommun.

0