Datum / Tid


Plats

Blekinge Tekniska högskola Karlskrona

Pris

Seminariet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Lunch ingår.

Sista anmälningsdag 8 september

Global First – Startup med världen som marknad – Karlskrona

Går det att bygga ett företag som dag ett har hela världen som sin marknad, och vad krävs för att kunna skala upp och utöka sina affärer trots att företaget är ungt?

Välkommen till ett lunchseminarie där vi möter det framstående fintechbolaget Lysa som redan från start haft ett global first-mindset. Vi hör om deras resa och hur de ser på att utöka sin närvaro runt om i Europa framöver.

Representanter från Business Sweden och Blekinge Business Icubator presenterar möjligheterna som finns att delta i olika affärsutvecklings- och finansieringsprogram.

Välkommen att tillsammans med oss utforska konsten att våga starta ett företag med världen som marknad och bli inspirerad av framgångsrika entreprenörer som låtit mod och innovation vara nycklarna till framgång.

Seminariet är kostnadsfritt och lunch ingår.

Varmt välkommen,

Exportboost Blekinge samlar företag som vill utveckla sina affärer på nya marknader. Eventet är kostnadsfritt och görs inom Regional Exportsamverkan Blekinge i samverkan med Blekinges kommuner, Techtank & Blekinge Business Incubator.

Regional Exportsamverkan Blekinge samlar följande exportfrämjande aktörer: Almi, SEK, EKN, Business Sweden, Enterprise Europe Network, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och Region Blekinge.

0