Datum / Tid


Plats

BK Travel Solutions AB, Kalendergatan 25, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag 3 juni.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300 kr. Vid övriga event utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter

Elegant guidning till resmål med smaken i fokus!

Denna eftermiddag får vi information om de senaste resetrenderna för företagsgrupper och inspiration för både den korta och lite längre personal-, ledningsgrupps- eller konferensresan. Just nu är det mycket ”back to basics”. Det skall vara miljövänligt och klimatsmart, men ändå bjuda lite av livets goda. Klassiska destinationer är aktuella igen; Italien, Spanien, Frankrike, Tyskland, Portugal och Grekland.

Researrangören BK Travel Solutions kommer att tipsa och fixa med oss. Vi får förslag på hur man kan hitta nya grepp på det redan kända och blir elegant guidade via våra smaklökar. Från Italiens charkuterier via Frankrikes ostar till sötsaker från Portugal. Personal från Möllans Ost och konditor David Fernandes från Pâtisserie David medverkar.

Vi kommer att ge oss ut på en timmes resa mellan olika avsmakningsstationer. Vid varje station bjuds vi på en smakbit, passande dryck och ett resmålstips. Vem kan motstå det? Smaklig resa!

Ett möte som skall ge både inspiration och mersmak av livets goda. Dessutom blir det en härlig avslutning innan sommar och semester tar vid!

Anmäl dig senast den 3 juni.

Glöm inte meddela ev. allergier eller önskemål om gluten-/laktosfria eller vegetariska munsbitar.

Då vi har ett begränsat antal platser vill vi reservera oss för att arrangemanget kan blir fullbokat. Först till kvarn gäller.

Varmt Välkomna!

0