Datum / Tid


Plats

Utmaningarnas Hus, Geijersgatan 8, Limhamn

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande.
Glöm inte meddela ev. kostavvikelser.

Anmäl dig senast 22 januari.
Då vi har ett begränsat antal platser vill vi reservera oss för att arrangemanget kan bli fullbokat. Först till kvarn gäller.

Buss 7 mot Ön tar endast 10 min från Malmö C, hållplats Geijersgatan.
Kör du bil kan du hämta kostnadsfritt P-tillstånd i receptionen.

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter

Hur agerar du i ditt möte med andra?
Kom med till Utmaningarnas hus och få svar!

Är du en ledare utan att veta om det eller föredrar du att vara en del i det stora? Det är nytt år och säkert vill du förändra någonting kanske i den roll du har eller tar? Förändringar sker hela tiden och den viktiga frågan är hur vi väljer att agera på dem. Anna‐Karin Mikkelä från Utmaningarnas Hus varvar bakgrund och teori med en praktisk övning. Anna-Karin är utbildad personalvetare och har över 10 års erfarenhet från olika roller inom HR och flera branscher.

Därefter kickar VD, Olle Sjölund, igång oss med peptalk & introduktion inför våra gemensamma utmaningar!  Här gäller det att vässa geniknölarna, kavla upp ärmarna och samarbeta. Vi avrundar sedan med en summering av eftermiddagens tema; förändring och beteende. Med spännande statistik och resultat boostar vi oss för framtiden! För de nya lärdomar och erfarenheter som uppstår i utmaningarna tar vi ju såklart med oss tillbaka på våra arbetsplatser.

Det blir också en kort information om Executive Business Assistant en utbildning till ledningsgruppsassistent som Handelskammaren i samarbete med IHM Business School lanserar under våren 2020.

Vi träffas denna gång på Utmaningarnas Hus i Limhamn som har över 10 års erfarenhet av interaktiva möten. Variationen av utmaningar är enorm men gemensamt för samtliga är att det krävs samarbete för att lösa uppgifterna. Något som vi VD-assistenter vanligtvis är väldigt bra på. En eftermiddagsfika står uppdukad när vi kommer och sedan serveras passande dryck och tilltugg mellan utmaningarna.

Varmt Välkommen!

0