Datum / Tid


Plats

Malmö Live, entrén vid hotellreceptionen, Dag Hammarskölds väg, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag 15 februari.

Handelskammarens nätverk för VD-assistenter

Se Podcasten – I säng med Tobias & Gabriel – live på Malmö Live! 

Tobias och Gabriel är bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let’s Dance. Två ”vanliga” gaykillar som lever sina drömmar genom sång och dans. Sedan 2016 driver de även Podcasten ”I säng med Tobias & Gabriel” som vi nu skall få se live. Showen kommer avspegla podcastens bas med samtal om vänskap, familj, vardagsliv, arbetsliv, fest och aktuella samhällsfrågor. Dessutom kryddas den med sång och dansnummer, nakna berättelser samt ett och annat inslag av ”Hänt-i-veckan”!

”Vi har verkligen längtat och väntat efter att få komma ut i Sverige och möta alla våra trogna lyssnare som varje vecka engagerar sig i podcasten, skriver till oss och på alla sätt varje vecka, bidrar till att vi älskar att driva podcasten tillsammans” säger Gabriel Forss.

”Vi fick mersmak efter vårt 100:e avsnitt som vi firade med frukost, tårta och pyjamasparty tillsammans med våra lyssnare och då kände vi starkt att det verkligen var dags för oss att komma ut i landet och sprida mer glädje och avslöja flera detaljer från våra liv” säger Tobias Karlsson.

Kvällen inleds med bubbel och mingelplock. Sedan får vi en inspirerande presentation av Nordic Choice Hotels nyheter i Skåne. Vi får möta nya kryddan i Malmö – Quality Hotel the Mill (fd Konserthuset) och Helsingborgs nya pärla Clarion Hotel & Congress Sea U.

En kväll som du helt enkelt inte får missa!

Då vi har ett begränsat antal platser vill vi reservera oss för att arrangemanget kan blir fullbokat!
Först till kvarn gäller.

0