Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Ångbåtsbron 1, vån 7, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för medlemmar i HR-lunchen.
595 kr/pers för övriga medlemmar i Handelskammaren.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 9 september.

Lunch ingår!

HR-lunchen: Learning Agility

Vi lever i en omvärld som förändras snabbare än någonsin. Det jag anställs för idag är sannolikt inte detsamma som jag kommer göra om 2 eller 5 år. För att säkra att vi har individer hos oss som klarar av att hantera förändrade omständigheter, roller och marknader och dessutom tycker det är roligt, så kan insikten om Learning Agility hjälpa oss.

Learning Agility handlar om intresset och förmågan att hantera förändringar, att lära sig saker från sina erfarenheter, ta till sig dessa erfarenheter och använda dem i nya situationer som uppstår. Det används både för att identifiera talanger och ledare som kan driva morgondagens bolag, men även för att få en fördjupad insikt kring vilket sätt medarbetarna lär sig på. Genom insikter kring om medarbetarna lär sig bäst genom att få prova själva, prata med andra eller läsa på om nya saker, så kan organisationer accelerera förändringsarbetet genom anpassade insatser.

Välkommen till nästa träff med HR-lunchen där Karin Andrén, legitimerad psykolog från Assessio, kommer att ge oss insikter och en metod för att arbeta med Learning Agility i våra organisationer.

0