Datum / Tid


Plats

Sydsvenska Industri- & Handelskammaren, Skeppsbron, Malmö, Sverige

Pris

150 kr/pers för medlemmar i Handelskammarens Tankesmedja.
300 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar.
400 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Vid utebliven närvaro utgår full avgift.

Sista anmälningsdag är den 13 november.

Vi börjar med frukost kl 08.00!

Hur kommunicerar man etik och hållbarhet?

Transparens, ärlighet och en kompromisslös unikitet. Det är ingredienserna i lyckad hållbarhetskommunikation som når ut. Lina Olivia Gustavsson från Sustainable Studio berättar om grunderna i att kommunicera hållbarhet och guidar oss genom ett par intressanta exempel.

Magnus Alfredsson, grundare av den hållbara fonden Proethos, kommer till oss och berättar om sin uppstartsresa på företagsinkubatorn Ideon innovation. Han berättar om utmaningar och möjligheter inom digitalisering och hållbarhet. Vilka val bolaget gjort för att sticka ut och för att bibehålla de grundläggande värderingar som företaget grundades på.

Magnus Alfredsson, som arbetat med kapitalförvaltning och Private Banking i 15 år både i Sverige och Europa, hängde en dag av sig kostymen för att följa sin inre kompass. Less på att sälja otydliga sparlösningar som varken var billiga eller bidrog till en bättre värld, startade han Proethos fond. Syftet var att skapa en hållbar och begriplig fond som passar i stort sett alla som vill att deras sparkapital ska göra nytta.

Lina Olivia Gustavsson är creative director och driver sedan 2006 designbyrån Sustainable Studio, som arbetar uteslutande med att hjälpa hållbara varumärken och organisationer att bli starkare i sin kommunikation.

Ta gärna med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget.

Välkommen!

0