Datum / Tid


Online

Pris

Kostnadsfritt för medlemmar i HR-lunchen och Hållbarhetsnätverket.
595 kr/pers för övriga och icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 31 januari kl. 8.00.

Hur säkerställer vi en hållbar personalstyrka 2024 och framåt?

Hur ska vi kunna attrahera rätt kompetens? Vad kan vi erbjuda medarbetare? Hur ska vi kunna hantera AI och alla tekniska förändringar? Hur behåller vi syfte och meningsfullhet i arbetet? Hur gör vi våra medarbetare medvetna om våra hållbarhetsinitiativ? Vilka HR-trender ser vi i Skåne?

Under det här webbinariet ska vi försöka reda ut dessa frågor genom en interaktivt presentation där du får chansen att fundera över viktiga frågor som präglar agendan nu och i framtiden.

Varje år genomför PwC en stor global undersökning, Hopes and Fears, med respondenter från många olika länder och branscher. I den här presentationen tittar vi lite närmare på några av resultaten från 2023 års undersökning. Är du redan mer nyfiken? Då kan du kan titta på den här filmen för att få en försmak på några av de ämnen vi kommer diskutera.

Trine Bø-Pedersen är konsult inom HR på PwC och arbetar främst med frågor gällande förändringsledning, kompetensutveckling och medarbetarstrategier. Hon har ett brinnande intresse för frågor som ligger till grund för medarbetares möjligheter att bidraga med sin fulla potential oavsett var och vad de jobbar med. Hon kommer att guida oss genom HR-trenderna och moderera frågorna.

Varmt välkommen!

0