Datum / Tid


Plats

Quality Hotel View, Hyllie stationsväg, Malmö, Sverige

Pris

Ordinarie pris: 1 495kr/pers.
Nätverkspris: 995kr/pers (Rabattkod för Handelskammarens medlemmar = HKM17)

Observera att din anmälan är bindande!
Vid förhinder kan du kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega.

 

Internet i fokus 2017 – Digital Marketing Conference

THE FUTURE OF DIGITAL MARKETING

Välkommen till 13:e upplagan av Internet i fokus! Nu tar vi konferensen till nya höjder igen!

En modern webbnärvaro utvecklas kontinuerligt genom ständiga förbättringar och anpassning av strategier. Årets tema handlar om hur dagens konsumtion ständigt ställer nya krav på hur vi kommunicerar och vilka krav detta ställer på kanalval, innehåll, teknik och användbarhet. Under 2017 kommer vi även lägga mycket fokus på kommunikation, nya trender inom sociala medier och B2B strategier. Hur våra kunder tänker, använder webben & digitala kanaler, upplevelser och hela kundresan.

Internet i fokus är idag ett av Skånes största återkommande event för dig som arbetar med webben och digital marknadsföring!

Dagen är fylld av spännande moment med mängder av nyheter och kreativa tips inom webb och digitala medier. Passa på under dagen att mingla, knyta nya affärskontakter samt besöka våra spännande utställande partners.

Vi ger dig det senaste inom trender, tjänster och visioner kring design, sociala nätverk och affärer på webben. Kom och lyssna på experterna som ger dig den bästa överblicken på marknaden!

Läs mer om dessa spännande ämnen och föreläsare här.

Vid frågor kring konferensen eller om andra betalningsmöjligheter, var god kontakta oss via e-post info@internetifokus.se eller ring konferensansvarig (David) på 0704-156170.

Du kan även anmäla dig direkt här.

0