Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
995 kr/pers för icke-medlemmar.
Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 28 november.

Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr. Vid övriga event utgår full avgift vid utebliven närvaro.

Vi inleder med gemensam lunch!

Jag är ingen säljare!

En föreläsning om komplex tjänsteförsäljning där relationen står i centrum. Många högt kvalificerade medarbetare som jobbar inom så kallade ”professional services” har många ursäkter för att slippa sälja. De har helt enkelt svårt för att identifiera sig med försäljningsrollen.

Vad karaktäriserar egentligen en säljare i detta sammanhang? Hur förändrar ökad digitalisering och AI försäljningsrollen och organisationen?

Emma Troedsson från Sterner & Troedsson bjuder på ett inspirerande seminarium om försäljning och ditt personliga varumärke. Emma jobbar med flera ledande varumärken inom så kallade professional services.

Seminariet vänder sig till dig som arbetar med komplex tjänsteförsäljning – tex revisorer, advokater, tekniska konsulter, arkitekter, HR-konsulter, psykologer etc. och som har krav på sig att sälja men känner sig osäker på hur de tar sig an uppgiften. Samt personer som har ansvar för att andra ska sälja, men har svårt att få dessa personer att bli motiverade och använda hela sin potential.

Varmt välkommen!

0