Datum / Tid


Plats

Handelskammarens lokaler, Ångbåtsbron 1, vån 7, Malmö

Pris

150 kr/pers för medlemsföretag i HR-lunchen.
795 kr/pers för övriga medlemmar.

50% rabatt på 795 kr för medlemmar i The New Boss och Unga Ledare.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 25 september.

En lättare frukost serveras på morgonen och vi avslutar med gemensam lunch!

Jakten på talang!

Vad är egentligen talang? Och hur attraherar, rekryterar och behåller man rätt kompetens? Under en förmiddag fyller vi på med ny inspiration och kunskap! Samt diskuterar och byter erfarenheter.

PROGRAM
Så blir du Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
Attrahera och behåll kompetensen din verksamhet behöver genom Employer Branding – idag och imorgon. Varje år släpper Randstad sin Employer Brand Research där man listar Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vad står överst på arbetstagares lista – vilka är de viktigaste kriterierna när man väljer arbetsgivare 2023?

Joakim Stenersen och Eva Loubani från Randstad uppdaterar oss på den senaste rapporten.

Bakom kulisserna hos de som rekryterar!
I ”Rekryteringsrapporten” har drygt 500 chefer och rekryterare över hela landet fått svara på frågor om allt som rör en rekrytering. Vad säger rapporten om rekrytering, utmaningar och trender? Den visar att rekrytering tar tid, att många chefer ser utmaningar i kanalval samt att det är stor konkurrens om talangerna.

Jenny Sandén, Marknads och digitaliseringschef på Roi Rekrytering inspirerar oss och presenterar utfallet från Rekryteringsrapporten.

Karriärmodellen – alla har en superkraft!
Marika Eklund, iTURN lära oss mer om Karriärmodellen och vikten av drivkrafter och de karriärval man gör. Vad är egentligen en framgångsrik karriär? Att förstå sig själv och de val man gör är en viktig del för att må bra och utvecklas på bästa sätt.

Avalon Innovation – om att klara jakten på talanger
Ett samtal med vd Helene Högberg och HR-chef Johanna Bergquist om att attrahera, behålla och utveckla sina talanger. Samt vilka utmaningar de står inför. Avalon Innovation är verksamma inom techbranschen där konkurrensen om talangerna är extra tuff.

Förmiddagen modereras av Katarina Björnsdotter, Handelskammaren.

Varmt välkommen till en dag skapad för dig som arbetar med HR- och ledarskapsfrågor!

0