Datum / Tid


Plats

Helsingborg

Pris

Kostnadsfritt.
Vi bjuder på frukost som finns framdukad från kl 07.45!

Sista anmälningsdag 21 november.

Mötet kommer att hållas i Helsingborg, vi återkommer med adress inom kort!

Kompetensförsörjning i praktiken

– effektfulla tips för industriföretag i Familjen Helsingborg

Varmt välkommen till branschrådsmöte för industri och tillverkning i Helsingborg den 23 november. Denna gång har vi bjudit in Ryds Glas och Hammerglass som kommer ge konkreta exempel på effektfull och genomförbar kompetensförsörjning.

Hur kan du hitta kompetens på ett enkelt sätt?

Branschrådet för industri och tillverkning i Helsingborg har träffats under drygt ett år för att diskutera hur branschen kan samverka med skola och utbildning för att öka tillgången till kompetens på kort och lång sikt.

Branschrådet har efterfrågat fungerande konkreta exempel på samverkan. Som ett svar på det bjuder vi in till ett gemensamt branschrådsmöte med Sydsvenska Industri-och Handelskammaren och deras medlemsföretag.

Under mötet har du möjlighet att få tips, kontakter och mycket mer, allt i syfte att hjälpa dig som företagare att arbeta med Kompetensförsörjning i Praktiken – KIP. Syftet med mötet är också att sätta konkreta aktiviteter och mötesformat för 2023.

Häng med, och ta reda på mer om vilka möjligheter det finns för dig som arbetsgivare att utveckla befintliga medarbetare och hitta nya sätt att rekrytera.

Varmt välkommen hälsar Helsingborgs stad, Arbetsförmedlingen, Campus Helsingborg Lunds universitet, YH-acceleratorn Familjen Helsingborg och Sydsvenska Industri- och Handelskammaren.

Varmt välkommen med din anmälan!
0