Datum / Tid


Plats

Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget, Helsingborg, Sverige

Pris

210 kr/person
Du betalar med kort eller swish på plats.
Lunch, kaffe och dokumention ingår!

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Om du mot förmodan uteblir utan att avanmäla dig, kommer du att debiteras för lunchen.

Sista anmälningsdag är den 1 mars.

Lunch och lite till – Marknadsföring och försäljning 2024

– Var först med att få koll de senaste trenderna inom marknadsföring och försäljning

Året 2024 kommer att präglas av banbrytande händelser och trender och du vill inte missa chansen att vara först med att få insikterna!

Höjdpunkter:

 • Trender för Framtiden
  Få exklusiv inblick i de senaste trenderna inom marknadsföring och försäljning. Vi granskar hur branschen utvecklas och identifierar de nyckelfaktorer som kommer att påverka din strategi.
 • Nordic Business Pioneers Rapport
  Ta del av Protosells senaste rapport, ”Nordic Business Pioneers”, baserad på en djupgående marknadsundersökning bland nordiska beslutsfattare. Upptäck deras perspektiv och strategier för framtidens försäljning och marknad.
 • Insikter om Orderingång och AI-användning
  Få konkreta insikter från  rapporten om orderingång, användningen av AI och hur personlig försäljning fortsätter att vara av stor betydelse under 2024.
 • Globala och Lokala Evenemang
  Utforska de mest framstående evenemangen som kommer att forma marknadsförings- och försäljningslandskapet år 2024, oavsett om det är i Sverige eller runt om i världen.

Kort om företaget och föreläsaren:

Karolina Brorsson är VD & partner i Protosell & Global Sales House, flerfaldig Gasell-företagare och är starkt engagerad i frågor kring framtidens försäljning och entreprenörskap. Karolina är också engagerad i fullmäktige i Sydsvenska Industri- och Handelskammaren samt medlem i European Parliament of Enterprises.

Protosell är en försäljnings- och marknadsföringsbyrå med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag att lyckas på marknaderna i Norden och DACH (tyskspråkiga). Företagets innovativa lösningar, omfattande expertis och strategiska tillvägagångssätt har gett oss renomméet som en pålitlig och långsiktig partner. Från och med februari 2024 kommer man även att erbjuda sina tjänster i Benelux-området.

Välkommen på event med Handelskammaren & Protosell!

0