Datum / Tid


Plats

Filmstaden, Storgatan 22, Malmö, Sverige

Pris

200 kr/pers för medlemmar i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, och först till kvarn gäller.
Glöm inte visitkort!

Mat & Prat för VD-assistenter

”Vårt Europa” med Anna Maria Corazza Bildt på SF Bio Möten & Event

– Jag är en sann europé som brinner för Sverige med italiensk värme. Så beskriver Anna Maria Corazza Bildt sig själv och hon kommer nu exklusivt till oss och berättar om sitt spännande liv.

Anna Maria har bl.a. ett förflutet på utrikesdepartementet i Rom, OECD-representationen i Paris, FN i Geneve och diverse politiska uppdrag i forna Jugoslavien inte minst i samband med återuppbyggandet i Bosnien. Anna Maria driver också egna företag bl.a. med italienska delikatesser.

I dag är hon europaparlamentariker och jobbar främst med frågor som rör den inre marknaden, kvinnor, barn och migration.

Vi träffas denna gång på SF Bio och för att komma i rätt stämning inleder vi med mingel, snittar med europeiska smaker och bubbel.

Cinzia Paulsen från SF Bio Möten & Event kommer att berätta om biografen som mötesplats och de möjligheter som finns att förvandla ditt möte till en upplevelse.

Att film gör sig bäst på bio är vi nog alla överens om. Det är lätt att ryckas med när en hel publik upplever något tillsammans. Därför avslutar vi också dagen med att ta oss ut i Europa, från Cannes till Paris, med filmen ”Paris Can Wait” (biopremiär 18/8). En riktigt romantisk feel-good film med Diane Lane och Alec Baldwin i huvudrollerna.

En eftermiddag som du helt enkelt inte får missa!

Anmäl dig senast den 28/8 till Marie Voss.
Anmälan är bindande och först till kvarn gäller. Glöm inte visitkort!

Välkommen!!

0