Datum / Tid


Plats

Boulebar, Drottningtorget, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 21 januari.

Mat & Prat för VD-assistenter

Följ med till den franska stadsparken ”Château de Cheval” och lär dig skapa framgångsrika kulturer!

Vi lever i en tid där det mesta i din organisation går att kopiera. Dina produkter, dina tjänster, dina IT-system, din marknadsföring. Men dina konkurrenter kan inte kopiera dina människor och din unika kultur. Att bygga starka positiva kulturer är en nyckelfråga för många organisationer – och samtidigt den största utmaningen. De organisationer som utmärker sig som ledande inom sina branscher har lyckats tack vare sina unika och framgångsrika kulturer.

Hur skapar man då en vinnande kultur?
Missa inte detta inspirerande föredrag av Ann Askenberger från FranklinCovey.

Vi träffas denna gång på Boulebar Drottningtorget som ligger i ett gammalt ridhus från 1800-talet. Här finns det gott om höjd för sköna plomberingskast i en härlig fransk atmosfär med stadsparkscharm. Boulebar är perfekt för en afterwork eller annat företagsevent där man vill umgås och ha trevligt tillsammans.

Efter det inledande föredraget avnjuter vi en fransk ”Plat de Petit” – en härlig mix av charkuterier och ostar. Andy Strandberg, en av de mest erfarna tävlingsspelarna i Sverige, ger oss en introduktion till boulens grusiga värld. Andy har spelat fem VM och lett det svenska landslaget till dess bästa placering någonsin, en 5:e plats, 5:a i världen alltså.

Så räkna med att Andy kommer att lyckas skapa en framgångsrik kultur i det franska succéspelet även med oss!

Anmäl dig senast den 21/1.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.
Glöm inte visitkort!

Välkommen!!

0