Datum / Tid


Plats

Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.
Vi ses vid ingången till hotellreceptionen.

Sista anmälningsdag är den 8 december.

Mat & Prat för VD-assistenter

”All inclusive” på Malmö Live med Siavosh Derakhti och Malmö Symfoniorkester

Kungafamiljen, statsministrar, EU-parlamentet och Barack Obama – alla vill träffa honom och nu kommer han till oss! Siavosh Derakhti – från uträknad till förebild & hjälte!

Idag tillhör Siavosh en av Sveriges vassaste och bästa talare inom integration, mångfald, inspiration, motivation & rasism. Genom sitt arbete har han jobbat med att motverka utanförskap, intolerans, antisemitism, islamofobi och rasism för barn- och ungdomar i Malmö och hela Sverige. 2013 träffade han USA:s dåvarande president Barack Obama och nu väntar Angela Merkel.

Bland utmärkelserna kan nämnas det första nyinstiftade Raoul Wallenberg priset från Raoul Wallenberg Academy som delades ut av Sveriges integrationsminister, Årets Svenska Hjälte, Svenska Hjältar och Malmö Stads Mångfaldspris. Siavosh är även mottagare av Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap 2015. För många är han kanske mer känd från TV och radio där han bl.a. medverkat i SVT:s Uppdrag Granskning och varit en av Sveriges Radio P1:s sommarvärdar.

Vi träffas denna gång på Malmö Live – Nordens coolaste mötesplats. Här finns rum för det lilla mötet samt för möten upp till 1500 personer. Hotellet har 444 rum och är därmed Malmös största hotell. Det blir en härlig inledning med bubbel och mingel till en presentation av allt spännande som detta hus har att erbjuda framöver.

Efter föredraget njuter vi glögg & juliga tillbehör innan vi bjuds in i Konsertsalen på en smygtitt av Malmö Symfoniorkesters förberedelse och repetition inför kommande julkonsert. (OBS! Detta är något helt exklusivt för oss). En gnutta julstämning i Malmös välmeriterade Konserthus.

Innan hemgång väntar också en liten ”nice surprise” att ta med hem.

Anmäl dig senast den 8/12 här eller genom att klicka på länken Anmäl dig nedan.
Anmälan är bindande och först till kvarn gäller. Glöm inte visitkort!

Välkommen till en eftermiddag där allt ingår!

0