Datum / Tid


Plats

High Court, Malmöhusvägen 1, Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 26 februari.

Mat & Prat för VD-assistenter

Dags för en Digital Detox – men kan en VD-assistent vara frånkopplad?

Bör vi alla ta en digital detox mellan varven? Och hur artar sig digital stress? Forskarna vet inte riktigt – fenomenet är helt enkelt för nytt för att ha undersökts ordentligt. Men vad vi vet är att många idag känner en stress av att ständigt förväntas vara nåbara och vittnar om hur deras relationer påverkas när arbetsdagen flyter ihop med privatlivet.

Lyssna till Micke Darmell – Sveriges främsta mötesevangelist! Med över 20 års erfarenhet från mötesbranschen driver han sedan tio år tillbaka gr8meetings som hjälper organisationer att förbättra sina möten. Micke har också skrivit flera böcker och 2013 utkom hans uppmärksammade Uppkopplad eller Avkopplad som belyser hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss och våra relationer på jobbet och hemma. Micke är idag Sveriges mest anlitade föreläsare inom ”den ständiga uppkopplingen” samt inom möteskultur.

 Vi träffas denna gång på High Court i Malmö, den gamla hovrättsbyggnaden, som har omvandlats till kontor – konferensanläggning. I de kulturminnesmärkta lokalerna, alla med sin unika utsmyckning, inbjuds det inte bara till konferenser och möten utan även till middagar och andra festliga sammanhang. High Courts unika läge ger också möjlighet till olika utomhusaktiviteter.

Mötet inleds med en härlig fredagslunch i dessa vackra lokaler.  See you in Court!

Anmäl dig senast den 26/2.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Varmt Välkommen!!

0