Datum / Tid


Pris

300 kr/pers inkl. buss t/r för medlemsföretag i Handelskammaren.
400 kr/pers inkl. buss t/r för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag 1 juni.

Samling sker på Norra Vallgatan mittemot Frans Suellstatyn, Malmö där buss avgår prick 12.30. Vi är sedan tillbaka i Malmö ca 21.00 med buss.

Mat & Prat för VD-assistenter

Följ med bakom kulisserna till Gekås Ullared – Sveriges starkaste varumärke!

I september 2017 utsåg Evimetrix Gekås Ullared till det starkaste varumärket i Sverige och starkaste varumärket i kategorin ”Övrig handel” på Swedish Brand Award som hölls i Stockholm. Företaget Gekås Ullared grundades 1963 av Göran Karlsson. Varuhuset fick sitt namn efter hans initialer, GeKås, och under 28 år byggde Göran upp och ledde företaget. Idag är Gekås Ullared Skandinaviens största varuhus. Med 4,8 miljoner besökare per år är det också Sveriges största besöksmål. Ingen har väl heller kunnat undgå att Ullared även är en TV-serie – Kanal 5:s mest framgångsrika svenska program dessutom.

Men mannen bakom företagets storhet är utan tvekan Boris Lennerhov, VD sedan 2000, med något års undantag. Under hans ledning växte företagets omsättning från 1,6 miljarder till 5 miljarder. Och det var inte bara effektiviseringar och organisationsutvecklingar som låg bakom framgången. Boris promotade de mjuka värdena och små detaljer som gör folk glada. Som att öppna 5 min före utsatt tid, det får kunderna på gott humör redan i entrén. Boris berättar exklusivt för oss om hur allt började, om resan till att omsätta miljarder och vara Sveriges starkaste varumärke.

Vi åker upp med gemensam konferensbuss och tiden utnyttjar vi till nätverkande och presentation av våra respektive företag. Det kommer att serveras lite tilltugg och förfriskningar ombord på bussen men du bör ha ätit lunch innan vi åker. Väl framme i Ullared inleder vi med fika i anslutning till att Boris Lennerhov föredrar framgångsresan Ullared.

Därefter blir det såklart möjlighet till shopping, ca 2 timmar, innan bussen går tillbaka till Malmö.

0