Datum / Tid


Plats

Nöjesteatern, Amiralsgatan 35, Malmö, Sverige

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Anmäl dig senast den 12/6 till Marie Voss

Mat & Prat för VD assistenter

Nöjesteatern – skrattets och glädjens teater!

 

Vi bjuder in till en guidad tur i teaterns värld. Det blir inte bara den stora scenen som vi får bekanta oss med utan även de backstage- lokaler som inte annars visas upp för allmänheten. Restaurangen och pianobaren har renoverats och andas den ursprungliga teatervärldens flärd och atmosfär.

Det händer också väldigt mycket nytt på Nöjesteatern just nu.

Visst kommer vi alla ihåg Tahonga Bar på Hotell S:t Jörgen, där bl a Tom Jones och en och annan statsminister var gäst. I publiken fanns även  Malmöprofilen Cornelius Löfmark som många känner igen från musikalerna om ”Sällskapsresan” och Kal P Dal. Idag står Tahongaflygeln från den klassiska nattklubben på Nöjesteatern och Malmö har därmed  fått en ny pianobar. Cornelius Löfmark kommer själv att berätta om vägen dit och vad som nu är på G.

I höst kommer också musikalernas musikal The Sound of Music att sättas upp på Nöjesteatern.  I rollen som Maria kan vi se Elisa Lindström, vinnare i Körslaget och Let´s Dance och Von Trapp kommer att spelas av Christopher Wollter, sångare och skådespelare nu senast från Chess på Göteborgsoperan. Såklart får vi senaste nytt även här.

Men Nöjesteatern är inte bara en plats för skådespel utan även en utmärkt mötesplats för olika företagsarrangemang såsom kick-off, Vip-möten och personalträffar.

En mötesplats perfekt för oss som ständigt letar nya!

Anmäl dig senast den 12/6 till Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller. Glöm inte visitkort!

Varmt Välkommen

0