Datum / Tid


Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
895 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Sista anmälningsdag är den 3 maj kl. 12.00.

Boken ”Börja göra – en handbok i medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation” är full med konkreta tips, övningar och mallar och ingår i deltagaravgiften. Boken kommer att skickas ut till dig efter webbinariet.

Medarbetarskap 2.0 – en resa tillsammans, inte en egotripp!

Ett modernt arbetsliv ställer ökade krav på medarbetarskapet! En föränderlig omvärld, oförutsägbarheten och komplexa arbetsuppgifter kräver att vi nyttjar fler hjärnor, och kraften i att åstadkomma förändring tillsammans. Vad kan vi lära oss av vetenskapen och hur nyttjar vi alla de möjligheter vi har?

Johan Book från HejEngagemang! kommer med utgångspunkt i deras bästsäljande bok ”Börja göra – en handbok i medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation” prata om hur nutidens och framtidens organisationer bör ledas. Detta med fokus på både välmående, innovation, engagemang och resultat.

Det ska vara lätt att göra rätt och det är genom våra samlade beteenden framgång skapas. Johan kommer även att presentera HejEngagemangs senaste sifo-undersökning där de tagit temperaturen på engagemanget i Sverige.

Välkommen till en föreläsning kring det framtida arbetslivet som vi skapar tillsammans!

Boken som Johan utgår ifrån ingår i deltagaravgiften.

0