Datum / Tid


Plats

Handelskammarens lokaler vån 2, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö, Sverige

Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
895 kr/pers för icke medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag 3 maj.

Vi inleder med en gemensam lunch 12.00 i Handelskammarens lokaler vån 2 i Malmö Börshus.

Mjuk manipulation – en syssla för alla!

Hur får vi större inflytande på arbetsplatsen utan att väcka anstöt?

Andras uppfattningar om oss och våra arbetsinsatser påverkar vår sociala status på arbetsplatsen. Om vi lyckas skapa starka, positiva intryck i möten med våra kollegor tränger vi in i deras subjektiva verklighetsuppfattningar. Vi blir då en del av deras vardag; vi dyker oförutsett upp på deras näthinnor och manipulerar på ett indirekt sätt deras tankar. Att medvetet styra andras intryck är en konst som ger avgörande fördelar och som stärker vårt personliga varumärke. Men hur ska man gå tillväga för att systematiskt och strategiskt öka sitt informella inflytande på arbetsplatsen?

Författaren och verksamhetskonsulten, Magnus Jennefelt, tar oss med på en färd in i arbetsplatsens mest outforskade och svårbegripliga miljö – en plats han kallar för den dolda världen. Med sociologiska insikter, tips och anekdoter ger han oss ett systemperspektiv på hur social makt uppstår på arbetsplatsen. Under denna eftermiddag stiftar vi också bekantskap med ”mjuk manipulation” – en disciplin som kan göra underverk för det personliga varumärket.

Magnus Jennefelt, från Puls Solutions, är inköparen som valde en oväntad förhandlingspart. Under de senaste tio åren har han studerat sociala relationer på arbetsplatsen och utvecklat arbetssätt, koncept och tekniker som engagerar och leder kollegor i förändring – utan att ”köra över” någon.

Seminariet är baserat på hans senaste bok – The Corporate Rock Star – som alla deltagare också får ett exemplar av.  

Ta med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget!

Välkommen!

0