Datum / Tid


Plats

LUMAGICA Slottsparken med entré Kung Oscars väg 4, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är den 6 december.
För frågor och ev. efteranmälan kontakta Marie Voss.

Nätverket för VD-assistenter

Inspirationsförläsning och stämningsfull julvandring!

Är du den som alltid ställer upp och hjälper andra? Säger du ofta ja trots att din agenda redan är fulltecknad? Vill du alltid vara tillgänglig? Kanske har du tappat bort dig själv i alla krav och måsten. Längtar du efter mer balans, harmoni och glädje? Vill du känna dig lugn och trygg och njuta av ditt liv, inifrån och ut? Då är den här inspirationsföreläsningen något för dig! Här får du bland annat lära dig:

  • Lyssna in till dig själv och dina behov – ta motorvägen hem till dig själv och ditt sanna jag.
  • Förstå skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan gå från negativa tankar, stress och oro, till att landa i närvaron i nuet och njuta av livet fullt ut.
  • Att skapa tid för reflektion, närvaro i nuet och ett liv med mer självmedkänsla.

Du får möta Ingrid Thorngren, som sedan 10 år tillbaka driver eget företag där hon arbetar med ambitiösa kvinnor som vill mycket med sina liv. Ingrid ger dig möjligheten att växa, att lära och att utvecklas till att bli mer av den du är. Att leva ditt EGET liv, inifrån och ut, med mer självmedkänsla och balans. Föreläsningen sker helt online och länk kommer att skickas ut i god tid före mötet.

Efter föreläsningen får du som väljer att stanna kvar online möjlighet att meditera, ca 15 min, under ledning av Ingrid Thorngren.

För dig som vill och har möjlighet bjuder vi därefter in till en magisk julavslutning på stämningsfulla LUMAGICA, kl 16.30. Ljusparken LUMAGICA kommer äntligen till Sverige, och först ut är Malmö. Mitt i hjärtat av Slottsparken visar LUMAGICA upp förtrollande interaktiv belysning i vacker natur. En sagolik stig tar dig igenom fyra zoner där du får upptäcka kärlek, mystik, frusna världar och magi. Inne på området finner du runt 50 unika ljusinstallationer i alla möjliga dimensioner; alla designade för att kittla sinnena hos både stora och små. För att skapa minnesvärda flerdimensionella upplevelser använder LUMAGICA sig av den senaste tekniken inom ljud, ljus och rök. Vi njuter gemensamt också värmande glögg med juliga tillbehör och önskar varandra God Jul!.

(Föreläsning & frågor online för samtliga 14.00-15.00 följt av guidad meditation för de som önskar detta, också denna online. Kl 16.30 bjuder vi in till stämningsfull julavslutning på LUMAGICA i Slottsparken. Vi samlas vid ingången, Kung Oscars väg 4, för gemensam entré).

Varmt välkommen!

0