Datum / Tid


Plats

Radisson Blu Hotel, Malmo, Östergatan 10, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är den 6 mars.

Nätverket för VD-assistenter

Vill du sätta guldkant på ditt professionella jag?

Genom att bygga ett starkt personligt varumärke kan företagsledare positionera sig. Ledare med starka personliga varumärken har lättare att attrahera talanger. Alla vill jobba för en ledare de kan se upp till. Ett starkt personligt varumärke reflekteras också positivt på hela företaget. Personligt varumärke handlar inte bara om att marknadsföra sig själv, utan även om personlig utveckling. Inte bara ledare mår bra av ett personligt varumärke utan alla som har en egen roll.

Tanja Tabrizian en riktig expert när det gäller personligt varumärke kommer till oss. Tanja har lång erfarenhet av att arbeta med Personal Branding, både från sin tid som presschef på TV4 och som kommunikationschef för Liberalerna. Sedan tre år tillbaka driver Tanja, Tabrizian PR & Management, där hon hjälper företagsledare, entreprenörer och talespersoner att hitta sin magi och få dem att skina.

Som Executive Assistant ser du dagligen till att andra skiner! Du krattar manegen för VD, planerar och strukturerar så att chefens vardag flyter på utan några hinder. Det är ständigt högt tempo och utmaningarna är många. Risken är stor att du glömmer bort dig själv och när det väl finns tid finns det ofta inte ork. Mot denna bakgrund har vi också bjudit in Marlene Horngård, från StayYou. Marlene är utbildad narkossköterska, specialist på skönhetsbehandlingar och föreläser bl.a. för läkemedelsföretag. Marlene kommer att tala på temat ”Hållbar hudvård för framgångsrika kvinnor”. Du får lära dig en massa tips på hur du tar fram ditt vackraste jag. Fina goodiebags utlovas också till alla deltagare.

Denna gång träffas vi på Radisson Blu i Malmö där Cecilie Braendshöi med kollegor kommer att informera om denna internationella hotellkedja med connections över hela världen och visa hotellets faciliteter.

Vi avslutar med en AW där vi får avnjuta bubbel, tilltugg och härlig stämning! För riktig guldkant blir det ju först med goda vänner och nätverkande.

Varmt Välkommen till en fredagseftermiddag för just dig!

0