Datum / Tid


Plats

Folk Mat & Möten, OLOF PALMES PLATS, Malmö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 30 september.

Nätverket för VD-assistenter

Premiär för ”Möt en VD-assistent”

Executive Assistant, VD-assistent eller ledningskoordinator, ja kärt barn har många namn. Men vad döljer sig bakom titlarna och hur ser arbetsdagarna egentligen ut för denna mångfacetterade yrkesroll?

I ett samtal kallat ”Möt en VD-assistent” tar vi pulsen på några stjärnor som utmärkt sig i rollen. Vi får höra om deras engagemang, vikten av förtroende och hur de rustar sig för att hålla jämn takt med VD.

Först ut är Susanne Malmberg, tidigare VD-assistent på Mercedes Benz Sverige och Danmark numera VD-assistent på TicTac. Susanne startade sin karriär på Tarkett följt av en traineeperiod i Australien och Nya Zeeland i två år. Därefter har Susanne läst till marknadsekonom på IHM Business School parallellt med ett assistentjobb på SAAB Scania. Sitt första jobb som Executive Assistant fick hon på Nordea och efter nästan 12 år i rollen där blev hon erbjuden en tjänst på Mercedes-Benz AB. Idag arbetar Susanne på TicTac i en helt annan bransch. Susanne är också en mycket uppskattad mentor i utbildningen till certifierad Executive Business Assistant.

Det blir ett samtal med fokus på det professionella men vi kommer givetvis också in på det mer personliga och vilka egenskaper som krävs för att bli en riktig stjärna i rollen.

Denna gång träffas vi på nyrenoverade Folk Mat & Möten i Malmö där vi kommer visas runt i deras nyrenoverade lokaler, perfekta för olika sammankomster. Avslutningsvis blir det ett gemensamt mingel och ett axplock av Restaurang Mats meny och vin.

I direkt anslutning till vårt möte kommer ett samtal och bokrelease äga rum med Patrick Ekwall. Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt. ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon”. Nätverket erbjuds deltagande inklusive boken till ett specialpris á 149 kr vilket går oavkortat till Bröstcancerförbundet. något vi särskilt vill uppmärksamma i oktober. Är du intresserad av en biljett till bokreleasen inkl bok, beställer du den direkt i denna länk Samtal och bokrelease Patrick Ekwall.

Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan följa samtalet ”Möt en VD-assistent”, mellan ca 15.00 och 15.45, digitalt. Ange detta i din anmälan.

Vårt möte avslutas kl 18.00 och därefter följer samtal/bokrelease med Patrick Ekwall.

Varmt Välkommen med din anmälan!
0