Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 4 november.

Nätverket för VD-assistenter

”Möt en VD-assistent”

Executive Assistant, VD-assistent eller ledningskoordinator, ja kärt barn har många namn. Men vad döljer sig bakom titlarna och hur ser arbetsdagarna egentligen ut för denna mångfacetterade yrkesroll?

I ett samtal kallat ”Möt en VD-assistent” tar vi pulsen på några stjärnor som utmärkt sig i rollen. Vi får höra om deras engagemang, vikten av förtroende och hur de rustar sig för att hålla jämn takt med VD.

Nu har turen kommit till Karin Hélène som sedan 2011 jobbar på European Spallation Source ERIC (ESS) i Lund där hon idag är “Head of Director General’s Office & Senior Executive Assistant”. Karin har en internationell bakgrund och har bott i länder som USA, Saudiarabien, Turkiet och Thailand. Hon startade sin karriär som VD-assistent 1987 i Riyadh, Saudiarabien.

Karin tror på livslångt lärande ”Life long learning” och att lära av och tillsammans med kollegor inom yrket. Hon brinner för att stötta och synliggöra vår roll och på ESS startade hon 2015 ett internt nätverk för assistenter och supportpersonal. Karin är även engagerad i International Management Assistant (IMA) där hon tidigare var ordförande för södra Sverige. Sedan 2020 är hon också medlem i IMA:s internationella styrelse och innehar där rollen som Executive Governance Officer.

Karin har sedan 2018 även representerat Sverige i World Administrator Summit. Och som om det inte vore nog är hon också en mycket uppskattad mentor i utbildningen till certifierad Executive Business Assistant.

Det blir ett samtal med fokus på det professionella men vi kommer givetvis också in på det mer personliga och vilka egenskaper som krävs för att bli en riktig stjärna i rollen.

Denna gång träffas vi på Handelskammaren i Malmö Börshus. Efter samtalet med Karin Hélène bryter vi upp för mingel och förfriskningar. Därefter blir det en intern workshop kring vår yrkesroll och dess komplexitet.

Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan följa samtalet ”Möt en VD-assistent”, mellan ca 15.00 och 16.00, digitalt. Ange detta i din anmälan.

Varmt Välkommen med din anmälan!
0