Nätverket för VD-assistenter

”Möt en VD-assistent” på nya Stadshallen i Lund

Executive Assistant, VD-assistent eller ledningskoordinator, ja kärt barn har många namn. Men vad döljer sig bakom titlarna och hur ser arbetsdagarna egentligen ut för denna mångfacetterade yrkesroll? I ett samtal kallat ”Möt en VD-assistent” tar vi pulsen på några stjärnor som utmärkt sig i rollen. Vi får höra om deras engagemang, vikten av förtroende och hur de rustar sig för att hålla jämn takt med VD.

Nu har turen kommit till en stjärna som är något av en doldis Lotta Mårtensson VD-assistent på Sony i Lund. Lotta jobbar idag som EA till Sonys Site Manager i Lund vilket är Sony Nordic ”branch office” i Sverige. Lotta har en lång karriär som Executive Assistant och förutom Sony och Sony Ericsson har Lotta ett förflutet från både Skanska, Öresundsbron och Citytunnelprojektet. Hon är också en mästare på stora event och såklart en mycket uppskattad mentor i utbildningen till certifierad Executive Business Assistant.

Denna gång träffas vi på helt nya, invigning december 2022, Stadshallen i Lund – Lundabornas vardagsrum! Med restaurang och café på bottenvåningen, nya fantastiska mötes- och konferensrum samt mängder av kulturevenemang skapas här ett levande Lund perfekt för möten!

När det kommer till möten och events får vi dessutom träffa några riktiga proffs från Altitude Meetings. Med innehållet i fokus skapar de mötesupplevelser utöver det vanliga. Här får du hjälp att planera och genomföra ditt möte, oavsett om det är live, digitalt eller hybrid. Och det är naturligtvis ingen tillfällighet att det är just  Altitude Meetings som driver Stadshallen i Lund tillsammans med Lunds Kommun.

Avslutningsvis, som sig bör vid en premiär, blir det bubbel, snittar och härligt mingel i dessa fantastiska lokaler.

Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan följa samtalet ”Möt en VD-assistent”, mellan ca 15.00 och 15.45, digitalt. Ange detta i din anmälan.

Varmt Välkommen med din anmälan!

0