Datum / Tid


Plats

Malmö Arena Hyllie Stationstorg 2, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är den 26 januari.

Nätverket för VD-assistenter

Melodifestival och Nätverkande!

I år är ju Melodifestival och Eurovision hett i Malmö. Malmö är först ut med deltävling 1 och sedan kommer som bekant hela Eurovisionfinalen att gå av stapeln här. Detta vill vi i nätverket så klart uppmärksamma och bjuder därför in till en trevlig nätverkskväll i musikens anda.

Vi träffas på Malmö Arena och med oss under kvällen är Louise Torsvik, sales manager, Malmö Arena med ansvar för corporate event, fester samt mässor och Ingrid Olsson, account manager, Malmö Arena Hotell, med ansvar för hotell och möten. Louise och Ingrid kommer att berätta om allt spännande som är på gång på arenan inte minst i samband med Eurovision samt ge oss en inblick i vilka möjligheter arenan och hotellet har för möten och events.

Därefter blir det härligt nätverkande och sedan ser vi gemensamt genrepet av deltävling 1 i 2024 års Melodifestival. På scen finner vi bland andra artister som Lisa Ajax, Elisa Lindström, Samir & Viktor och Smash Into Pieces.

Vi bjuder på show inkl ett glas bubbel. Mingelbuffé och dryck betalas av var och en på plats på Malmö Arena. OBS! Eventuell specialkost anges i din anmälan!

Varmt välkommen till nätverkande i en festlig miljö!

0