Datum / Tid


Plats

IHM Business School, Warfvinges väg 39, Stockholm

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 10 oktober.

Nätverket för VD-assistenter

Möt en statsrådsassistent!

Executive Assistant, VD-assistent eller ledningskoordinator, ja kärt barn har många namn. Men vad döljer sig bakom titlarna och hur ser arbetsdagarna egentligen ut för denna mångfacetterade yrkesroll?

I ett samtal kallat ”Möt en VD-assistent” tar vi pulsen på några stjärnor som utmärkt sig i rollen. Vi får höra om deras engagemang, vikten av förtroende och hur de rustar sig för att hålla jämn takt med VD/chef.

Nu har vi fått möjligheten att möta Åsa Löfling som arbetar som statsrådsassistent till infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson. Åsa har ett långt förflutet i Regeringskansliets korridorer och varit assistent till flera närings- och infrastrukturministrar.

Vi kommer att belysa hur det är att verka nära makten och att det inte finns en dag som är den andra lik.

Det blir ett samtal med fokus på det professionella men vi kommer givetvis också in på det mer personliga och vilka egenskaper som krävs för att bli en riktig stjärna i rollen.

Mötet äger rum och sänds från IHM Business School i Stockholm, Warfvinges väg 39. Vi erbjuder både deltagande på plats samt online denna gång. OBS! Platserna i Stockholm är begränsade och är i första hand tänkta till medlemmar på ”orten”. Ange ditt önskemål i anmälan!

Möteslänk kommer att skickas ut någon dag innan.

Välkommen till denna exklusiva möjlighet!

0